JOUR-TELEFON
0321 – 102 20

Värmepumpar

EMAB har sina rötter inom värmepumpar. Företaget startades 2008 och var då en nybildning av Udds värmepumpsservice och har sedan dess fokuserat och grundat sin verksamhet kring värmepumpsinstallationer.

IVT

Vår expertis och erfarenhet gör oss till det självklara valet när det kommer till IVT-pumpar. Vi har arbetat med deras produkter under lång tid och våra värmepumpstekniker är genuina IVT-experter. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder den högsta kompetensen och service när det gäller installation, underhåll och reparation av IVT-värmepumpar.

För oss är det viktigt att våra kunder känner sig trygga och säkra i sitt ägande av en värmepump. IVT är ett företag som delar våra värderingar när det gäller kvalitet, trygghet och långsiktigt kundnöje.

Värmepumpar IVT

Andra märken

Dagens värmepumpar har ofta liknande utseende och funktion. Trots att vi är specialister på IVT:s produkter har våra tekniker bred kunskap och erfarenhet som sträcker sig över flera märken och modeller av värmepumpar. Vi är väl rustade för att erbjuda service och support för en rad olika märken för att möta våra kunders behov och önskemål på bästa möjliga sätt.

Nedan ser du de mest vanliga märkena. Har du en annan? Ring och fråga oss om hur vi kan hjälpa dig!