JOUR-TELEFON
0321 – 102 20

Elservice och elinstallationer

Vi är elektrikern med det lilla extra och kommer med förslag på smarta och snygga lösningar

Många känner sig osäkra när det kommer till elservice och elinstallationer. Det är här vi kliver in med vårt kunnande och våra idéer. Istället för att välja den enkla vägen, som ofta bara är resultatet av att man inte vet vilka möjligheter som finns, låt oss visa dig vad som är möjligt!

I ett första skede har vi en avstämning med dina önskemål och vid nästa avstämning har vi med visningsmaterial. På detta sätt har du som kund möjlighet att känna och uppleva material innan det är på plats. Går man tillväga på ett planerat sätt kan man spara tid och pengar i slutändan.

Så låt oss tillsammans utforska de möjligheter som finns och skapa något som inte bara är funktionellt utan även vackert och väl anpassat efter dina behov och önskemål. Med oss vid din sida behöver du aldrig känna dig osäker eller överväldigad av elinstallationer igen.

Kontaktperson elservice
Sten Martin
0705835591
sten@emabulricehamn.se

Elservice och elinstallationer

Smarta hem

Plejd är ett enkelt system med stilrena produkter, för ditt hem.

Vi har möjlighet att erbjuda en komplett övervakning av ditt hem till ett väldigt lågt pris. Det krävs oftast ingen extra kabeldragning och kan integreras i den befintliga installationen.

Upplev känslan av trygghet och övervaka ditt hem vart du än i världen befinner dig.